MAOZ ALBERT CUYP

MAOZ ALBERT CUYP lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maoz Albert Cuyp. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 16:18 It actually took 2 hours, so there’s not an option for 2 hours, then I chose the 1.5 hours!! And the food also came in wrong, only the right pita and hummus, salad was wrong, extra topping I paid for was not even there. What a joke.
12 apr 2022 om 16:26 Great food
23 mrt 2022 om 21:09 Falafel was prima kwaliteit en de bezorging was redelijk op tijd.
9 mrt 2022 om 19:50 bezorger wist niet te vertellen van wie de bestelling afkwam. Dit wilde ik weten.
23 jan 2022 om 20:03 Lekker als altijd maar onnodig laat bezorgd weer.
20 jan 2022 om 20:10 Handig je gekozen topping salade(s) in een eigen bakje. Frites heerlijk
11 jan 2022 om 23:32 De tand van mijn vriend is gebroken door een harde erwt in falafel, is het niet ongelooflijk? Onduidelijk info, de porties waren heel weinig en klein en ook niet naar gewenst, andere half uur lang op zo iets wachten was echt niet waard.
8 sep 2021 om 7:32 Delicious! Great bowl and fries!!
11 jul 2021 om 18:47 Salade mocht meer zijn
29 mei 2021 om 15:53 Perfect!
20 mei 2021 om 22:28 Superlekker!
2 mei 2021 om 8:17 The food was good. The delivery took over and hour and 15 minutes. We ordered falafel thinking that it would be quicker than most other foods. We were wrong.