MAOZ ALBERT CUYP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maoz Albert Cuyp. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 17:00 De bezorgtijd van toepassing staat niet eens tussen de opties, ruim 2u gewacht en keer op keer uitgesteld door Maoz… lekker eten maar ik bestel niet meer
19 nov 2022 om 11:59 Snel, warm, goed!
11 nov 2022 om 9:02 Prima falafel, jammer dat de bezorgtijd zo lang was
29 okt 2022 om 21:03 Heerlijk eten, echt smakelijk en gezond. Dit is eigenlijk -naast sushi misschien- het enige bezorgeten waar je geen kater van krijgt. Vers en voedzaam!
29 sep 2022 om 20:11 Delivered 30 min too late Maoz blames thuisbezorgd Thuisbezorgd blames Maoz ?!?
10 jul 2022 om 18:49 Niets op aan te merken
5 jul 2022 om 20:53 Heerlijk, niks op aan te merken. Saus en salade keurig apart. Friet was ook super lekker. Helaas wel lange bezorgtijd maar was het zeker waard.
28 mei 2022 om 13:07 5 min away the restaurant…more then 1 hour delivery..
21 mei 2022 om 16:18 It actually took 2 hours, so there’s not an option for 2 hours, then I chose the 1.5 hours!! And the food also came in wrong, only the right pita and hummus, salad was wrong, extra topping I paid for was not even there. What a joke.
12 apr 2022 om 16:26 Great food
23 mrt 2022 om 21:09 Falafel was prima kwaliteit en de bezorging was redelijk op tijd.
9 mrt 2022 om 19:50 bezorger wist niet te vertellen van wie de bestelling afkwam. Dit wilde ik weten.