MAOZ ALBERT CUYP

MAOZ ALBERT CUYP lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 38 beoordelingen
24 nov 2019 om 22:07 Helaas ontbrak er een saus aan de bestelling. Ook waren het broodje en de falafel erg slap. Niet alles wat we in de salades hadden gewild was geleverd. Al met al ontevreden over de bestelling.
24 nov 2019 om 20:17 frieten waren lauw en niet krokant!!!! eten kwam veel te laat
7 nov 2019 om 13:52 Zoals altijd heerlijk eten! Alleen zou het handig zijn als er bij grote bestellingen op de bakjes aangegeven zou kunnen worden wat er ongeveer inzit. Nu was het aardig puzzelen.
31 okt 2019 om 14:20 Bezorgtijd had ietsje sneller kunnen zijn, de falafel waren helaas niet meer heel warm. Maar wel heerlijk eten en grote porties! Wij gaan weer bestellen.
29 okt 2019 om 20:31 Bizar lekker. Alles. Altijd.
7 okt 2019 om 20:00 Eten was héérlijk. Ben al jaren fan van maoz en was een beetje bang hoe dat zou gaan met bestellen maar was blij verrast. Het was warm, goed verzorgd, royale porties en snel! Ik laat de beoordelingen meestal zitten maar dit was het absoluut waard.
26 sep 2019 om 22:08 Er was verwarring over afhalen/bezorgen. Perfect opgelost door Maoz. En Thuisbezorgd. Kreeg zelfs nog wat extra’s omdat het daardoor wat langer duurde. Eten was, zoals steeds, heel erg lekker. Ook de patat. Een aanrader.
23 sep 2019 om 8:19 I ordered two pitas with falafel but only one arrived. I called the restaurant repeatedly to fix it but they didn't even answer the phone. A waste of money and no dinner.
20 sep 2019 om 8:27 Niet lekker ,koud en 3 falafel stukjes en veel salade Pita’s was niet gebak
19 sep 2019 om 17:34 Ging vrij snel, was warm, lekkere frietjes, lekkere sausjes. Ook fijn dat je kunt kiezen qua salade. Zou leuk zijn als je voor meerprijs extra groente kunt krijgen, want voor mij mag het iets meer zijn :-) Verder top!
18 sep 2019 om 1:17 Enorm klantvriendelijk, goed verzorgd en erg lekker! Belden uit zichzelf om te checken of mijn keuze wel juist was. (Was vergeten eea aan te vinken) en stelden toen voor dat zij wel een lekkere selectie voor mij zouden maken. Zo fijn!!!!